Banner imageHome buttonBanner imageContact button
SatSoft banner
Banner imageSolutions buttonBanner imageProducts buttonBanner imageQuality ButtonBanner imageAbout us buttonBanner image
Competentele principale

Document management
Servicii intranet & internet
Securitate
Design Web
Dezvoltare Web
Suport tehnic
Traininguri
Consultanta IT

 

Produse

Vedere de ansamblu
Flexibilitatea nu este doar un atribut ci si o filosofie adanc inradacinata. Ea se regaseste in arhitectura, in schita sistemului sau in modul in care tratam un subiect. SatSoft prezinta o gama completa de solutii care sunt flexibile ca design, ofera portabilitate intre platforme si sisteme de operare si permite o usoara customizare.

mateno.ro este un site de prezentare al unei companii ce se ocupa cu predarea cursurilor de limbi straine, traduceri autorizate si nu numai. Atat partea de interfata si cea de engine a fost dezvoltata de catre SatSoft.
cautauto.ro este un portal de anunturi auto, moto, camioane, remorci etc. Acest produs a fost dezvoltat, optimizat, intretinut si promovat de catre SatSoft.
ImageProcessing permite analiza in detaliu de imagini: histograma, analiza pe niveluri de gri, binarizare, egalizare, zgomot gaussian, zgomot de impuls, distante euclidiene etc.
ImageProcessing
ImageProcessing v1.1
GestAdmitere este un sistem securizat care permite utilizatorului (liceu, facultate) sa gestioneze cu usurinta traseul urmat de candidat de la inscriere in aceasta institutie pana la rezultatul primit de candidat si afisarea listelor finale.
SatFacturi permite utilizatorului neexperimentat sa isi gestioneze cu usurinta contabilitatea primara, sa isi genereze rapoartele zilnice si lunare, partiale sau totalizatoare corespunzatoare.
SatFacturi
SatFacturi v2.1
SatNet v1.6
SatNet este o aplicatie client-server pentru internet cafe-uri care monitorizeaza si controleaza statiile client. Aplicatia difera de cele de pe piata prin faptul ca are implementata si o optiune ce permite utilizatorului sa comande produse utilizatorului serverului, avand propria baza de date cu preturile si stocul produselor.
SatNet v1.6
SatEventNet este oarecum un caz particular de SatNet creat pentru afaceri low cost.
SatEventNet
SatEventNet v1.1
SatAvon v1.0
SatAvon ajuta distribuitorii Avon sa preia comenzi de la clienti, ca mai apoi sa stocheze datele si sa creeze rapoarte care sa exprime vanzarile, veniturile etc.
SatAvon v1.0
SatSetup este o unealta care ajuta userul sa creeze installere pentru proiectele lor, avand posibilitatea sa foloseasca wizard-ul sau fereastra de script pentru a crea setup-ul aplicatiei.
SatSetup v1.3
SatSetup v1.3
SatDriver v1.0
SatDriver este o aplicatie destinata pentru scoli de soferi, utilizata pentru a testa abilitatile candidatilor.
SatDriver v1.0
Produse si servicii de top


GestAdmitere 1.0
Aplicatie administrativa.
GestAdmitere este un sistem securizat care permite utilizatorului (liceu, facultate) sa gestioneze cu usurinta traseul urmat de candidat de la inscriere in aceasta institutie pana la rezultatul primit de candidat si afisarea listelor finale. Aceasta aplicatie poate fi testata aici.


SatFacturi v2.2
Aplicatie finaciara.
SatFacturi permite utilizatorului neexperimentat sa isi gestioneze cu usurinta contabilitatea primara, sa isi genereze rapoartele zilnice si lunare, partiale sau totalizatoare corespunzatoare.

Romana English
Acasa | Despre noi | Solutii | Produse | Calitate | Contact
office@satsoft.ro SatSoft NET SRL © 2018 Toate drepturile rezervate
Incorrect datetime value: '11.08.2022 09:00:53 PM' for column 'data' at row 1