Banner imageHome buttonBanner imageContact button
SatSoft banner
Banner imageSolutions buttonBanner imageProducts buttonBanner imageQuality ButtonBanner imageAbout us buttonBanner image
Competentele principale

Document management
Servicii intranet & internet
Securitate
Design Web
Dezvoltare Web
Suport tehnic
Traininguri
Consultanta IT

 

Calitate

Vedere de ansamblu
Target-ul SatSoft este de a-si imbunatati reputatia si calitatea muncii sale. In timpul celor peste opt ani de munca sustinuta, SatSoft s-a axat intotdeauna pe controlul calitatii proiectelor. SatSoft s-a angajat in a spori calitatea deoarece aceasta este singura modalitate in a asigura satisfactia clientilor sai.
In ceea ce ne priveste, un management de proiect eficient trebuie sa asigure proiecte livrate la timp, in limita bugetului si respectand cerintele si specificatiile clientului.
Am dezvoltat un proces eficient de dezvoltare software si o metodologie de testare recunoscuta care asigura calitatea ridicata a codului sursa si livrarea cu succes la clientii nostri.
In plus, existand o distanta geografica considerabila intre clientii nostri si noi, acordam o atentie deosebita comunicarii cu acestia.

Pasi pentru obtinerea calitatii
Pentru a mari satisfactia clientului, SatSoft se angajeaza sa respecte trei conditii privind calitatea:

  • Livrarea proiectului incadrat in buget;
  • Livrarea proiectului incadrat in timpul stabilit;
  • Minimum de erori.
Produse si servicii de top


GestAdmitere 1.0
Aplicatie administrativa.
GestAdmitere este un sistem securizat care permite utilizatorului (liceu, facultate) sa gestioneze cu usurinta traseul urmat de candidat de la inscriere in aceasta institutie pana la rezultatul primit de candidat si afisarea listelor finale. Aceasta aplicatie poate fi testata aici.


SatFacturi v2.2
Aplicatie finaciara.
SatFacturi permite utilizatorului neexperimentat sa isi gestioneze cu usurinta contabilitatea primara, sa isi genereze rapoartele zilnice si lunare, partiale sau totalizatoare corespunzatoare.

Romana English
Acasa | Despre noi | Solutii | Produse | Calitate | Contact
office@satsoft.ro SatSoft NET SRL © 2018 Toate drepturile rezervate
Incorrect datetime value: '11.08.2022 08:23:28 PM' for column 'data' at row 1